Van Keulen Makelaars - De makelaar van de kop van Noord Holland

Nieuwbouw

Ben je op zoek naar bouwgrond om je eigen droomhuis te realiseren?

Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn om dit te laten realiseren door een aannemer, maar wat meer specifiek dan in een groter bouwplan? Dan gaan wij graag met je in gesprek.
Binnen Den Helder en Julianadorp zijn weinig ‘vrije’ kavels beschikbaar. En als ze vrij komen, gaat dit vaak in combinatie met een bouwplan. Echt helemaal ‘vrij’ bouwen, oftewel je eigen huis ontwerpen en realiseren, lukt dan ook niet vaak.

Geef je wens aan ons door!

Omdat wij de weg weten en regelmatig worden ingeschakeld voor de verkoop van kavels, zowel door particulieren als door aannemers/ projectontwikkelaars, is het verstandig jouw wens aan ons kenbaar te maken. We brengen dan in kaart wat je wensen zijn en bekijken of wij je hierbij kunnen helpen.

Kavels in De Schooten Zuidwest

Op dit moment hebben wij geen ‘vrije’ kavels beschikbaar. Wel starten wij op heel korte termijn met de verkoop van 10 kavels, met daarop vrijstaande woningen in De Schooten Zuidwest. Aan de Leendert den Bergerstraat zullen op de plek van de voormalige Prins Mauritsschool en tot voor kort de bibliotheek, kavels worden verkocht vanaf 410 m² met daarop zeer energiezuinige woningen voor een prijs vanaf € 285.000 vrij op naam! Door een inventief bouwsysteem kan er zeer energiezuinig en ook een stuk goedkoper worden gebouwd, waardoor je voor de prijs van een 2-onder-1-kapwoning vrijstaand woont in De Schooten!

Houdt onze website in de gaten

Zodra er meer bekend is, zullen wij meer documentatie plaatsen op onze website. Waaronder de mogelijkheid voor het uitbreiden van de ‘standaard’ woning door bijv. een erker, aanbouw, garage (met of zonder verdieping erboven) of dakkapel(len) bij te kopen. Van te voren weet je precies waar je aan toe bent qua totaalprijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze kavels in De Schooten of geïnteresseerd in een ‘vrije’ kavel? Neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar Sebastiaan van Keulen. Hij gaat graag met je/jullie in gesprek om de mogelijkheden door te nemen.